Myymälä Raision Itäniityntiellä 

 

Myymälämme avoinna:

Arkisin 8.00-19.00, lauantaisin 10.00-16.00, sunnuntaisin 12.00-16.00

Itäniityntie 14, 21280 Raisio
puh. 02 337 661

 

Myymälä Raision Itäniityntiellä

Palvelemme sinua kaikissa sähkö- ja valaistusasioissa, rakentajasta kodin sisustajaan, sekä taloyhtiöstä teollisuuslaitokseen. Valikoimassamme on yli 20.000 tuotenimikettä eri tyyppisistä valaisimista aina asennuskaapeleihin. Erityisesti olemme panostaneet kodin sisustusvalaisimiin.

Valot, lamput, kaapelit ja sähkötarvikkeet Raision Itäniityntieltä

Seudun laajin valikoima: valaisimet, aurinkopaneelit, kytkimet ja kaikki muut sähkötarvikkeet. Tuotteiden lisäksi kunnia-asiamme on palvelu. Asiointi meillä on helppoa: pysäköit autosi ilmaiseksi suoraan myymälämme eteen. Myymälässämme sinua palvelevat osaavat myyjät, joiden neuvojen avulla vältyt vääriltä ostoksilta, ja saat kerralla kaiken tarpeellisen mukaasi. Meiltä saat niin ulko- kuin sisävalot, ja näet luonnossa toinen toistaan upeammat sisustusvalaisimet. LED ja led valot ovat juuri nyt oikea valinta. Tervetuloa palveltavaksi!

Verkkokauppa sähkö.fi

Verkkokaupastamme löydät laajanotoksen myymälä valikoimissamme olevista tuotteista, sekä paljon tilaustuotteita. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, tule käymään tai ota meihin yhteyttä. Anna ammattilaisten auttaa sinua päätöksenteossa. www.sahko.fi »

 
kartta-uusi705490401.png
 
 
 

Täytä oheinen yhteydenottolomake tai soita 02 337 661

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 
 
 
 
login Synergia Foxy